Sledim razvoju in napredku na področju učenja in šolanja psov in pri delu uporabljam psom prijazne metode. Z njimi ravnam spoštljivo, brez grobosti in na poti do cilja ne iščem bližnjic. Verjamem, da so zaposleni in utrujeni psi pridni psi, raznolikost disciplin s katerimi se ukvarjamo pa krepi naš odnos ter medsebojno razumevanje.

Skupine tečajnikov so majhne, saj le tako lahko zagotovim kakovostno delo in individualni pristop. Delo v tečajih poteka brez prisile, s pomočjo pozitivne motivacije. Sama pri učenju uporabljam kliker, kar pa ni obvezno za tečajnike.

Na uri osvojeno teorijo še dodatno razložim in podkrepim z gradivi, posnetki in domačo nalogo, ki se nahaja v spletni učilnici namenjeni tečajnikom.

Trenutno tečaji potekajo na več lokacijah in sicer v Lescah, ter kmalu tudi v Kranju (Trboje).

Prednosti:

  • Prijazne metode
  • Napreden pristop
  • Več lokacij
  • Spletna učilnica za še bolj učinkovito šolanje
2017-09-19T13:21:38+01:00

MALA ŠOLA

Tečaj je primeren za vse pse ki se s šolanjem in vzgojo srečujejo prvič. Namen tečaja je poskrbeti za dobro socializacijo, vzgojo ter ustvariti čim boljšo povezavo med lastnikom in psom. .

2017-03-14T17:35:03+01:00

BBH

Gre za nadgradnjo nadaljevalnega tečaja, kjer pozornost posvetimo predvsem piljenju in živahni izdelavi vaj predpisanih po programu A ali BBh.

2019-04-04T15:20:43+01:00

FCI OBEDIENCE

Imaš veselje do dela s psom in psa, ki z veseljem sodeluje v vsakršni aktivnosti? Ti športna poslušnost, pozornost in piljenje detajlov predstavlja izziv? Potem je sledeči tečaj prav zate!

Oglej si Lokacije

Tečaji Pasjega Šolarja potekajo na večih lokacijah...

Prihrani si čas in izberi tebi najbližjo!
Oglej si Lokacije